Gamsi
Vnos v helikopter
Stol
Sar OS
Oskrba ponesrečenca, foto: Vili Vogelnik
Prevoz ponesrečenca, foto: Klemen Gričar
Podpornik 2020   Socialna omrežja
Reševanje ljudi v gorah in težje dostopnih terenih, poleg neprecenljive požrtvovalnosti, humanitarnosti in prostovoljstva naših gorskih reševalcev, na drugi strani zahteva njihovo vrhunsko usposobljenost in opremo. V letošnjem letu so gorski reševalci do dne 5. 12. 2019, opravili že 580 intervencij.
Usposabljanja gorskih reševalcev in vrhunska oprema so ob naraščajočem številu intervencij nujno potrebna, da lahko naši gorski reševalci rešujejo hitro, uspešno, predvsem pa varno.

Posebej pa velja poudariti njihovo srčnost. Ne glede na vremenske razmere, pogoje, delovni čas in osebno življenje, se odzovejo klicu na pomoč in odidejo v mogočih in nemogočih razmerah v gore z enim samim namenom in ciljem, da rešijo in pomagajo vsem, ki se v teh zahtevnih terenih znajdejo v težavah.

Ker je december in čas obdarovanj, vam vabimo, da nam pomagate tudi vi. Podprite delo gorskih reševalcev in donirajte. Z donacijo boste postali Podpornik Gorske reševalne zveze. Ob vsaki donaciji prejmete nalepko Podpornik 2020. Priporočljiv prispevek donacije za nalepko je 6€, veseli pa bomo vsakega eura. Zbrana sredstva bodo namenjena usposabljanju in opremi gorskih reševalcev in Skladu Okrešelj.

Donirate lahko z nakazilom na transakcijski račun Gorske reševalne zveze, Bleiweisova 34, 4000 Kranj: SI56 0700 0000 1002 973, odprt pri Gorenjski banki ali pa se obrnete na najbližja društva in postaje gorske reševalne službe (na povezavi lahko najdete njihove kontakte).

Za dodatne informacije nam pišite na info@grzs.si.

Ne pozabite, skupaj zmoremo več!


Lep praznični december vam želi Gorska reševalna zveza Slovenije.

 
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.Sorodne organizacije 

Portal URSZR - Obvestila
Portal URSZR - Opozorila
Planinska zveza Slovenije
© Gorska reševalna zveza Slovenije, 2020