Gorska reševalna zveza Slovenije


Objavil/a: Irena Habjan Mušič, sobota, 22. september 2018

Naročilo koledarja GRS Tržič 2019

Društvo GRS Tržič deluje že od leta 1937, ko je ena največjih gorniških tragedij v kateri je ugasnilo devet mladih življenj, spodbudila ustanovitev Gorske reševalne službe v Tržiču. V vsem tem času so se tržiški gorski reševalci izpopolnjevali in razvili v visoko strokovno in usposobljeno društvo, člani pa so ves čas pripravljeni izvajati naše poslanstvo reševanja v gorah.
Pri našem delu smo dosegli profesionalen nivo, ki je enakovreden drugim evropskim deželam. Seveda je naše delo prostovoljno, kar nam prinaša veliko odrekanja in življenjskih prilagajanj. Kljub temu še vedno prihajajo novi, mlajši člani, ki jim z veseljem predajamo potrebno znanje.
Z nakupom tega koledarja ste dodali svoj kamenček v mozaik reševanja problemov, s katerimi se srečujemo pri izvajanju našega dela. Trenutno je največji projekt Društva GRS Tržič pridobitev in ureditev novih prostorov, ki jih nujno potrebujemo za svoje delo.
Kakršnakoli že bo usoda naših društvenih prostorov, bo z našim delom v korist pomoči potrebnim v gorah nadaljevali na enako visoki ravni. Hvala za Vašo podporo!

Naročila in dodatne informacije na: grs.trzic@gmail.com ali na mobilni telefon 070 130 423.

Janez Primožič,
predsednik Društva GRS Tržič

Naročilnica
https://grzs.si/novice.php?pid=636 17. 9. 2019